|
BONSILAGE
PLUS - viac stability
Za
výkonný fermentačný proces sú v prvej fermentačnej fáze
zodpovedné baktérie mliečneho kvasenia:
Lactobacillus rhamnosus
Pediococcus pentosaceus
Lactobacillus plantarum
Dva
ďalšie vitálne kmene zabezpečujú na základe stabilizujúcich
látok v druhej fermentačnej fáze nemenný pomer fermentačných
kyselín:
Lactobacillus brevis
Lactobacillus buchneri
Tieto výkonné baktérie mliečneho kvasenia udržia hodnotnú
kvalitatívnu úroveň siláží nielen v sile, ale aj na
reznej odberovej ploche. 100 miliónov vysokoaktívnych
baktérií v 1 kg silážnej hmoty zabezpečuje bezpečný
a vysokokvalitatívny fermentačný systém.
|
|
Mikroskopický pohľad na BONSILAGE
|
|
|
Novinky |
|
Zber senáži a silážnych kukuríc novou výkonnou
rezačkou New Holland FR 9060 vhodnou aj pre
potreby bioplynových staníc
................................... |
|
Sejba sejačkou Vaderstadt RD 300
..................................
|
|
Orba
otočným pluhom Pottinger
Servo 65 plus
.................................. |
|
Rozšírená
rad biologických a chemických prípravkov na
konzerváciu
..................................
|
|